ZAKAJ BITI SWY?

SWY Brand je veliko več kot le še ena spletna trgovina, ali le še ena znamka z oblačili. Za njo stojimo ljudje s srcem in vizijo. In ravno ta vizija nas ločuje od drugih, saj ste nam na prvem mestu ve, drage stranke. Vaše zadovoljstvo, katero verjamemo da temelji na celotni izkušnji nakupovanja ter pripadnosti skupnosti, katero smo skozi pretekla leta zgradili. Naš cilj ni, da bi kupili vsak nov kos, ki se pojavi v naši trgovini, ampak, da bi v naši ponudbi vsaka našla kos zase, kos v katerem se bo počutila udobno in samozavestno! Naš cilj je zelo preprost, da so oblačila tako zelo lepa, udobna, funkcionalna, elegantna, kvalitetna, pestra, da si jih tudi vsaka iz med nas v podjetju želi 😀 Kakšen pokazatelj bi sploh lahko bil boljši?

Kako preverjamo kakovost?

Našo Petro, ki je tako rekoč čez noč iz kineziologinje prešla v vode ‘modne oblikovalke’, kljub svoji neizkušenosti na tem področju, vodi močna želja, da bi vam lahko ponudila najboljše izdelke. In zato pred prihodom vsakega produkta, pregleda in zavrne neštete vzorce, popravke vedno naredi po tem, ko vzorčno blago preizkusi več deklet, različnih postav. Vzorce sama vedno najprej ponosi in prepere, da vidi, ali bi lahko šlo kaj narobe. Preden v opis izdelka nekaj zapišemo, dejansko preverimo ali to drži. In kljub temu, se dogaja, da kdaj gre kaj narobe, ker je toliko možnih zunanjih dejavnikov, ki lahko vplivajo na to, da končni produkt ni popoln.. a skrbno poskrbi, da je vsaka nova dobava popolnoma dodelana in predelana, do te mere, da bi najširši možni publiki bila všečna in, da za svoj denar dobite to kar si zaslužite – kvaliteto!

Kvaliteta je lastnost na kateri gradimo od samega začetka. Priznamo, da je brez predhodnih izkušenj težko, saj vsakič naletimo na novo oviro, veliko krat nam spodrsne in nenehno se učimo. A vedno, čisto vedno, skrbimo za svoj napredek in s tem vaše zadovoljstvo! Če si bila z nami od samega začetka, dobro veš o kakšnem napredku govorimo, mar ne? In z lahkoto lahko rečemo, da smo ponosni nase in hvaležni zate.

Vsako mnenje šteje!

Pri dizajniranju novih produktov in dodelovanju obstoječih, pa vedno prisluhnemo tudi vam! Vsako mnenje, ki ga dobimo iz vaše strani, bodisi osebno, ali preko socialnih omrežjih, vzamemo na znanje in predvsem takrat, ko se določeno mnenje več krat ponovi, le tega upoštevamo. Zato nikdar ne mislite, da ste le številka in vaše mnenje ni dobrodošlo, saj z vsakim vašim komentarjem omogočamo SWY Brandu rast in razvoj v smeri, v katero si vsi želimo!

Glava in srce podjetja

Na čelu podjetja seveda stoji naša Petra, pod njo pa njena ekipa, ki s skupnim dihom premika meje nemogočega. In kljub temu, da vodstvo podjetja in sleherni zaposlen diha in sanja skupaj s celoto, srce in smisel vsega predstavlja skupnost, v katero sodi vsako SWY dekle. Kdo je SWY dekle? Čisto vsaka ženska, ki se nam je na naši poti pridružila, na kakršen koli način, z željo, da zaživi v svoji koži, zgradi svojo samozavest, premaga stare strahove in se postavi novim oviram naproti. V naši skupnosti, ki zdaj šteje že več tisoč žensk, s skupno energijo manifestiramo zadovoljstvo, uspeh, pogum in psihofizično zdravje. Na naši poti je bistvenega pomena sodelovanje, podpora in empatija druge do druge, zato lahko mirno rečemo, da smo del marsikatere zgodbe o uspehu, zgodbe do sreče. In ravno te so tiste, ki vse skupaj držijo gor, nam dajejo voljo in zagon, da vam lahko ponudimo še več in še boljše!

Z nakupom SWY artiklov ne podpreš le mladega slovenskega podjetja ter zagnane mlade ekipe začetnikov, ampak tudi svojo garderobo ali pa kuhinjsko omaro obogatiš za kvaliteten izdelek, za katerega bomo vedno skrbeli, da boš z njim zadovoljna!

Res ti ne moremo obljubiti perfekcije, saj tega v življenju ni, čeprav marsikdaj točno to obupano iščemo, lahko pa ti obljubimo, da za svojimi produkti s srcem stojimo in ti bomo vedno v podporo, tako kot podjetje, kot tudi ljudje, saj je za nas vsaka stranka košček mozaika srca podjetja, ne pa le številka.

Hvala, ker si del SWY Branda <3

1 reply on “ZAKAJ BITI SWY?”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.