O nas

SWY brand je veliko več kot le mlado in hitrorastoče slovensko podjetje, ki se ukvarja s spletno prodajo oblačil za športne aktivnosti in prosti čas, prehranskih dopolnil, zdrave prehrane in športnih pripomočkov. SWY brand smo velika in srčna skupnost ljudi, predvsem žensk, s podobnim ciljem – ljubezen do sebe in zdravega življenjskega sloga. Tukaj smo, da se spodbujamo, motiviramo in skupaj premagujemo večje ali manjše ovire. Poleg bogate ponudbe različnih izdelkov nudimo tudi program vadbe in prehrane, bolje poznan kot Bossbabe program, katerega je z zadovoljstvom kupilo in opravilo že več tisoč deklet in fantov.

Kot lastnik/ca katerega koli SWY izdelka, nimaš le še enega kosa več v omari, ampak si del ogromne skupnosti, v kateri se nikdar ne boš počutil/a sam/a.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2020, medtem ko se je sama skupnost z direktorico Petro Parovel na čelu gradila že mnogo prej. In prav zaradi tega, se zavedamo, da smo SWY brand VSI MI.

Petra, najbolj prepoznana zaradi svojega uspešnega instagram profila, je na prvem mestu mama, nato žena, direktorica ter diplomirana kineziologinja in certificirana prehranska svetovalka z močno željo po uspehu in pogumnim srcem. Svojo pot je pričela kot ljubiteljica športa, tako se je znašla v svetu fitnesa, s ciljem spremembe življenjskega sloga. Z željo po deljenju svojega znanja in izkušenj je postala osebna trenerka, stopnjevanje strasti pa jo je popeljalo v svet podjetništva. Tako je nastal njen drugi ‘otročiček’ – SWY brand.

Za njo v prvi vrsti stoji ožja ekipa deklet, ki ji stojimo ob strani od samega začetka, ter širša ekipa zunanjih in notranjih sodelavcev, ambasadorjev, promotorjev ter številni ostali posamezniki, ki so s svojo prisotnostjo doprinesli k temu kar podjetje danes je. Na tem mestu ne gre pozabiti na prav vsakega od vas, ki s svojimi nakupi daje smisel našemu obstoju! Hvala, ker si <3

Naše poslanstvo

Poslanstvo SWY Brand-a je razvoj in ponudba izdelkov ter storitev, ki promovirajo in omogočajo zdrav življenjski slog in dobro počutje vsakega posameznika. Pri tem sledimo najnovejšim modnim trendom in se trudimo biti korak pred ostalimi. Kvaliteta in pestrost sta naši vrednoti, saj želimo zadovoljiti prav vsakega izmed vas. Naš cilj je, ljudi spodbuditi k bolj zdravemu življenju in jim nuditi skupnost s katero postane vse lažje dosegljivo. Kolikor je le možno delujemo v smeri lokalne proizvodje in ohranjanja narave ter iščemo rešitve, da bi v prihodnosti še bolj sledili temu cilju.

Predvsem ženskam, a tudi moškim, želimo predati miselnost, da se uspeh, zadovoljstvo s samim seboj in dobro počutje začnejo v nas samih, kar ponazarja tudi ime znamke SWY – it Starts With You.

Vizija

Dobro počutje in zadovoljstvo naših strank je za nas bistvenega pomena, zato se po najboljših močeh trudimo biti v stiku z vami in vam dati vedeti, da niste le številka, kljub hitri rasti podjetja. Največ vlagamo v našo skupnost, za katero v celoti stojimo in si jo želimo razširiti preko slovenskih meja, na tuji trg. Verjamemo, da kljub veliki konkurenci ponujamo edinstveno zgodbo, katere del lahko postaneš tudi ti. Vabljen/a, tvoj SWY brand ©

Podatki

Swy brand d.o.o.
Sermin 75B
6000 koper
Slovenija

  • Davčna št.: 32690274
  • Zavezanec za DDV: da
  • Matična št.: 8686726000
  • E-mail: [email protected]
  • Telefon: +386 40 203 135
  • G47.910 – Trgovina na drobno po pošti ali po internetu

TRR: SI56 1010 0005 8605 261