PAKET JEDILNIKOV Z RECEPTI

24,99 

Na zalogi

Brezplačna dostava nad 110€
Možno plačilo po povzetju

1. Paket jedilnikov s PRERACUNANIMI KALORIJAMI zajema kar 7 tedenskih jedilnikov iz naših preteklih izzivov z recepti. Pestra izbira zdravih jedi in fit obrokov – zajtrki, malice, kosila in večerje. Večina obrokov je preprostih in hitrih za pripravo. Za vsak obrok je napisana količina potrebnih sestavin in postopek priprave.

Sestavine so enostavne, dobi se jih v skoraj vsaki trgovini z živili.

2. Izbirate lahko med navadnimi (vsejedimi) jedilniki, vegetarijanskimi in veganskimi.

3. 4 jedilniki so preračunani po kalorijah, in ustrezajo vašim energijskim potrebam glede na cilj, 3 pa so splošni in si jih lahko prilagodite (zvečate ali zmanjšate količino hrane) po želji. V njih dobite veliko novih idej tako, da bo vas vsakdan obogaten z najrazlicnejsimi jedmi, s katerimi se ne boste naveličali “diete”, ker občutka zanjo sploh ne boste imeli.  so preračunani po kalorijah, in ustrezajo vašim energijskim potrebam glede na cilj, 3 pa so splošni in si jih lahko prilagodite (zvečate ali zmanjšate količino hrane) po želji. V njih dobite veliko novih idej tako, da bo vas vsakdan obogaten z najrazlicnejsimi jedmi, s katerimi se ne boste naveličali “diete”, ker občutka zanjo sploh ne boste imeli.

Predlagam, da zagrabiš tole priliko in spodaj izpolniš vprašalnik, da lahko preracunam kalorije glede na tvoj cilj

Opis izdelka

Paket jedilnikov zajema kar 7 tedenskih jedilnikov iz naših preteklih izzivov z recepti. Pestra izbira zdravih jedi in fit obrokov – zajtrki, malice, kosila in večerje. Večina obrokov je preprostih in hitrih za pripravo. Za vsak obrok je napisana količina potrebnih sestavin in postopek priprave.
Sestavine so enostavne, dobi se jih v skoraj vsaki trgovini z živili.

Izbirate lahko med navadnimi (vsejedimi) jedilniki, vegetarijanskimi in veganskimi.

*vseh 7 datotek z jedilniki boste prejeli na mail, po tem, ko bo vaše naročilo zaključeno. Priporočamo, da jih shranite na svoj računalnik.

*Jedilniki niso prilagojeni za posamezne alergije, si pa lahko živila z lahkoto zamenjate, na primer navadno mleko, za mleko brez laktoze, itd.

*Jedilniki so avtorsko delo. Razmnoževanje in preprodaja sta prepovedani!

Enkrat ko datoteke prejmete, ni več možno zamenjati jedilnika (na primer če zakupite veganskega, ne morete zamenjati za vegetarijanskega).

PAKET JEDILNIKOV Z RECEPTI

Dodaj v košarico